Siimpl on lopettanut toimintansa. Voit kilpailuttaa lainasi mm. täällä:


Siimpl.fi oli lainavertailupalvelu, joka kilpailutti lainat nopeasti ja kätevästi. Palvelusta ollaan oltu montaa mieltä. Nyt kun Siimpl.fi on lopettanut toimintansa tämän nimen alla, on selvää, että jostain sitä lainaa on haettava. Oli kyseessä sitten pieni 500 euron laina tai iso jopa 50 000 euron laina, löytyy näiden vertailua varten onneksi vaihtoehtoja.

Siimpl.fi kokemuksia

Useat käyttäjät verkossa ovat olleet tyytyväisiä Siimpl.fi:n palveluun. Keskimääräinen arvio on yleisesti ollut 4/5. Eräs asiakas kirjoitti mm. näin “Siimpl.fi on nopea ja helppo lainapalvelu. Sain heiltä hyvän tarjouksen 10 000 euron lainalle”.

Miten Siimpl kirjoitti itsestään

Siimpl.fi kirjoitti verkkosivuillaan, että lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin nopeaa ja helppoa. Siimpl-lainapalvelun avulla löydät kätevästi juuri sinulle sopivimman lainan, joka palvelee tarpeitasi parhaiten. He mainitsivat myös, että lainan hakuprosessi on yksinkertainen ja että lainapäätöksen saat hetkessä. Siimpl.fi tarjosi 500 – 50 000 euron lainoja alkaen 8 % korolla. He kirjoittivat sivuillaan myös myös, että lainan hakeminen on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus ja Siimpl.fi auttaa sinua saamaan haluamasi lainan. He olivat yhteydessä lainantarjoajiin ja pyysivät heiltä sinulle parhaimmat lainatarjoukset, joista pystyit valitsemaan mieluisimman. Prosessi oli yksinkertainen sekä täysin maksuton, ja vei vain muutaman minuutin.

Mistä lainaa, kun Siimpl.fi ei enää ole toiminnassa?

Nyt kun Siimpl.fi ei enää ole toiminnassa, löytyy onneksi monia muita lainan tarjoajia. Voit helpolla lainahakemuksella kilpailuttaa lainasi esimerkiksi täällä:

Omalaina.fi

OmaLaina auttaa sinua löytämään parhaan lainan, silloin kun sitä eniten tarvitset.

Olipa kyseessä yllättävä meno tai muu rahoituksen tarve, niin voit rahoittaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun hankintoja hakemalla edullista lainaa. Joskus kodinkone tai elektroniikka hajoaa yllättäen ja rahaa on saatava nopeasti tilille – tällöin kannattaa pyytää lainatarjous OmaLaina.fistä.

Emme kysele mihin rahasi käytät, vaan voit hakea jopa 60 000 euroa lainaa vakuudettomasti 1-15 vuodeksi. Palvelun avulla tavoitat kaikki yhteistyöpankkimme, joista voit valita juuri sinulle sopivimman.

Rahalaitos.fi

Maksatko useaan eri paikkaan joka kuukausi kulutusluottoja, vippejä, luottokortti- sekä muita lainamaksuja? Jokaisella lainalla on oma korkonsa, laskutuslisät ja vaikka mitä muita kulueriä.

Niputtamalla kaikki nykyiset lainasi yhteen teet järkiteon. Maksat vain yhtä kuukausierää sekä korkoa tiettynä päivänä, jolloin taloudenpitosi helpottuu ja säästät selvää rahaa alentuneissa lainakuluissa.

Kokeile Rahalaitos.fi lainavertailua maksutta, ja selvitä kuinka paljon juuri sinä voit säästää rahaa yhdistämällä lainasi.

Zmarta

Zmarta on uusi fiksu tapa saada rahoillesi vastinetta. Zmarta auttaa sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan lainaratkaisuja, jotta löydät juuri sinun talouteesi sopivan vaihtoehdon. Zmartan lainahakemuksella tavoitat useita eri pankkeja ja luottolaitoksia.

Zmartalta voit saada lainaa 500-60.000 euroa. Tee yksi lainahakemus, ja saat useita kilpailukykyisiä lainatarjouksia. Zmartan käyttö on turvallista, helppoa ja maksutonta. Voit käyttää Zmartan lainapalvelua milloin vain, missä vain Zmarta OmaTili-verkkopalvelun kautta. Anna Zmartan etsiä sinulle paras mahdollinen lainaratkaisu!